Министърът на регионалното развитие и благоустройство Андрей Цеков се озова в

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройство Андрей Цеков се озова в
Коментари Харесай

Андрей Цеков на разговор при Сарафов


Министърът на районното развиване и благоустройство Андрей Цеков се озова в кабинета на изпълняващ функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Към момента повода за това не е ясна, като по-рано част от медиите бяха осведомени за идно изказване в Съдебната палата. Такова обаче към този момент няма.

Припомняме, че една от последните начинания на Цеков бе преди локалните избори, когато той оповести, че Министерство на регионалното развитие открило извънредно дейна миграция на гласоподаватели към 343 обитаеми места, главно села. Това станало ясно след предоставена от Цеков проверка на регистрациите по сегашен адрес.

Незнайно за какво обаче точно районният министър е извикан в Съдебната палата, а не министъра на електронното управление, откогото действително се чакат отговори в подтекста на за машините за гласоподаване. Припомняме, че от през вчерашния ден Александър Йоловски е, защото към него са били отправени закани по отношение на възлагане на публични поръчки.

За това в петък, два дни преди изборите и директно след втория и ексклузивен председателски съвет в Народното събрание, ръководителят на " ИТН " Тошко Йорданов разкри пред медиите, че. Лидерът на Има Такъв Народ преразказа думи на министъра на е-управлението, който обяснил на председателския съвет, че е бил притискан от Кирил Петков и Божидар Божанов за подписване на контракт в размер на 640 милиона лв. за осведомителна сигурност с частна компания.

В същото време на Александър Йоловски от петък насам е след първия и преди втория председателски съвет. Така той остави заместникът му- Михаил Стойнов и прессекретариата на МЕУ, да се справят сами с обясненията пред медиите за абсурда с машините.

Очаквайте подробности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР